Haar

Bruidskapsel aan huis

+ proef in de zaak ( 25km inc.)

Wij verzorgen naast make-up ook bruidskapsels aan huis, de proef word gedaan in de zaak en op jou grote dag komen wij naar jou thuis!

€ 135,00

 

Kapsel extra persoon

Willen je zus, mama of getuigen ook graag hun haren in de plooi op jou grote dag? Dit kan! Dit kapsel word gemaakt aan de hand van een voorbeeldfoto gekozen door de klant zonder proef op voorhand, maar deze kan je uiteraard wel apart bijboeken indien dit gewenst word!

€ 35,00

 

Bruidskapsel in de zaak

+ proef in de zaak

Je komt gewoon op jou grote dag naar de zaak, en wij verzorgen hier ter plaatsen jou bruidskapsel! De proef word ook uitgevoerd in de zaak.

€ 115,00

 

Bruidskapsel zonder proef

In de zaak

Uiteraard kan je er ook voor kiezen om geen proef te laten uit voeren, al is dit niet aan te raden tenzij je al eerder in ons salon bent geweest, bij een proef bespreken we op voorhand het kapsel en de wensen. En zo heb je jezelf ook al eens gezien met jou kapsel. Zonder proef is dat moeilijker in te schatten hoe het kapsel jouzelf zou staan maar natuurlijk niet onmogelijk!

€ 95,00

 

Extra proef kapsel

In de zaak

Je kan natuurlijk zoveel op proef komen als je wil, deze formule kan je ook kiezen voor de extra personen zodat zij toch ook een proef hebben gehad op voorhand!

€ 35,00